No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Që në daljen e saj të parë në treg në vitin 2003, seria E63 e BMW është njohur si një makinë luksoze, për udhetime të gjata, dhe versioni M (M6) i saj është një nga makinat me zhurmën më të bukur ndonjëherë!

Por kjo nuk do të thotë njerëzit janë të kufizuar. Ka disa të cilët shohin shumë më tepër potencial se sa të tjerët.
Piloti austriak i rally-t Andreas Aigner, ofroi një show të pa përsëritshëm në Santa Domenica 2016, teksa përshkruante rrugët me baltë të shtegut me një BMW 650i të pazakontë. Makina në fjalë, është e paisur me të gjitha paisjet e nevojshme të sigurisë për të përmbushur të gjitha standartet, si dhe suspensione e me goma të dedikuara për gara e terrene të tilla.

Share with: