Share with:


Hoonicorn-i i Ken Block është një bishë, edhe pse fuqia e tij shkon e gjitha për të rrëshkitur. Deri tani Mustangu i 1965 me plot 1400 kuaj dhe awd ka qënë i zoti të mposhtë çdo makinë në vijë të drejtë. Nuk është suprizë të shohësh dhe GT500 të pësojë një humbje.

GT500 mund të quhet pa frikë makina e vitit, me 760 kuaj nga një V8 dhe një kamio super të shpejtë. Në një garë në vijë të drejtë ndaj Hoonicornit të plotfuqishëm GT500 humb keqazi, por kur i lihet një hapësirë e konsiderueshmë ja arrin ta vjedhi një fitore. Mendoni se ka një prodhim fabrike që mund ta mposhtë Hoonicornin?

Share with:


protire