Si do të dilte në garë Bugatti Chiron me një makinë F1 dhe Bloodhound LSR

Share with:Në jetën tonë, të paktën një herë të vetme e kemi pyetur veten se si do ja dilte një supermakine moderne kundrejt një makine të F1 apo dhe makinerive që thyejnë rekorde shpejtësie.

Fatmirësisht egziston një video për ktë. EJ200 Eurofighter me motor jet Bloodhound LSR një emër i gjatë por plot kuptim, si makina më e shpejtë në vijë të drejtë në botë garron ktë herë më një Bugatti Chiron si edhe me një makinë të F1.
Por në fakt ka një problem. Për shkak të kufizimeve nga Corona gara është bërë në mënyrë simulative, kur LSR është i vërtet dhe dy të tjerat, përfshirë dhe një makinë standarte rruge, garojnë në mënyrë imagjinare, duke marrë parasysh specifikat e tyre dhe fërkimin në rërë dhe pluhur.

Teksa makina e F1, ajo standarte dhe Chiron-i arrijnë një shpejtësi maksimale, atëhere LSR triumfon, duke qënë se deri atëhere F1 dhe Chiron janë para.

Për më shumë ndiqni videon.

Share with:


protire