No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Tre shqiptare,kane qene protagonistet e nje show te vogel,qe ata kane dhene ne nje tunnel ne Monaco.Nje Ferrari 458 dhe dy McLaren 12C,kane qene makinat te cilat shqiptaret nga zvicra,kane zgjedh per udhetimin e tyre.Dy McLaren 12C,kane ndaluar ne tunel per te dhuruar nje “show me fishekzjare”.Edhe pse te nxjerresh flake nga marmita eshte dicka e bukur dhe e lezetshme,eshte e demshme per xhepin pasi benzina harxhohet shume shpejt.

Share with: