Share with:


Khul racing,nje grup I njohur per modifikime makinash,kane paraqitur kete GTR R35 te gdhendur ne flori.Nissan GTR,njifet per modifiket e teperta qe I behen ne motorr,por ky lloj modifikimi eshte I pari ne llojin e vet.Ky modifikim I GTR kushton 1.4 milion dollare dhe prezantimi I pare,eshte bere ne Janar ne Tokyo Auto Saloon.Khaul racing ka modifikuar gjihashtu dhe motorrin,duke instaluar disa turbo te reja te cilat e cojne fuqine ne 800 kuaj,nga 545 qe ka versioni stock I makines.

Nissan-GT-R-2

Nissan-GT-R-3

Nissan-GT-R-4

Nissan-GT-R-6

Nissan-GT-R-12

Nissan-GT-R-10

Nissan-GT-R-9

Nissan-GT-R-3

Nissan-GT-R-1

Nissan-GT-R-13

Share with:


protire