Share with:


Titulli është gënjeshtër në fakt, pasi edhe pse me një motor prej 12.8l ai mund të arrijë shpejtësi maksimale prej 58km/h. Ngarja e një makinerie të tillë në Nurburgring është goxha e vështirë dhe e rrezikshme pas Nurburgring njihet si një nga pistat më të vështira që domosdoshmërisht kërkon një makinë goxha performante. Ndryshe nga ky traktor, një Claas Xerion 5000 Trac VC.

Ky traktor është ndër më të shpejtët të prodhuar, ka si motor një 12.8l me 6 cilindra që prodhon 500 kuaj fuqi dhe i gjithë peshon plot 13.6 ton. Shumicën e peshës ja marrin gomat sigurisht, teksa shfaqet me goma për terren malor aspak të përshtatshme për pistë dhe kthesa. Videoja është gjithsej 34 minuta e gjatë, dhe asnjhërë skeni parë një traktor të kryejë pistën kaq egër. Shihni videon poshtë.

Share with:


protire