No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Çfarë do të bënit nëse do të shihnit një makinë të tillë në rrugë? Sigurisht që do të habiteshit. Ashtu si janë habitur edhe banorët e Manchester ne Angli.

Do të isha tepër kurioz gjithashtu për reagimin e policëve nëse do e shihnin një të tillë në Shqipëri.

Nuk është asgjë tjetër vetëm një reklamë e vogel e kompanisë Betsafe, goxha unike dhe interesante!

Share with: