No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Ndërkohë që shihja këtë video, m’u kujtuan kohët kur GTA Vice City ose San Andreas ishte Parajsa në Toke.

Pasi të mbaronim detyrat e shtëpise, ose kur vinte e shtuna, më në fund prindërit na lejonin të uleshim përpara kompjuterit, dhe të luanim.

Në rastin në fjalë, po flasim për një grup motoçiklistësh nga Polinia, manovrat e të cilëve ngjajnë shumë me ato të lojrave.

Një kamera e montuar në kokoren e një prej tyre, tregon me shumë detaje se çfarë syte e tyre shohin e çfare ata përjetojnë.

Për më shumë, ndiqni video-n e mëposhtme.

Share with: