No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Reklama e duhur per makinat antiplumb – Mercedes-Benz GL vs AK-47

Share with:


sm0cncabhk5vl79x1lgs

Menyra me e besueshme per te provuar produktin e kompanise.
Neqoftese do qe klientet e tu te besojne produktin qe ti shet,athere testoje ate vete.Kete gje ka bere Trent Kimball,CEO I TAC.Texas Armoring Corporation,eshte nje kompani e cila eshte e bazuar ne Teksas dhe merret me fortifikimin e makinave,SUV,furgona luksoz etj.Kjo kompani eshte aq e sigurt per produktin e saj,sa vete CEO I kompanise e ka testuar ate.Kimball,eshte ulur ne vendin e shoferit dhe punonjesi I tij ka qelluar xhamin e Mercedes Benz GL-class me nje AK-47.Xhami I ka rezistuar shume mire goditjeve dhe CEO ka theksuar,se mund te merrte akoma me shume goditje pa problem.

Share with: