No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Për vite me rradhë, BMW ka krijuar disa nga makinat më unike që industria ka parë ndonjë here.

Me kalimin e viteve dhe me zhvillimin e teknologjisë, shumë marka e humbën petkun e vjetër, duke u kthyer në kompani prodhimi në masë e duke lënë pas gjithë historinë e tyre. Kurse BMW, është përpjekur gjithmonë të mbajë gjallë disa copëza nga e kaluara.

Një nga modelet më të reja të saj është BMW M2. Një model për të cilin nuk kemi folur shumë në faqen tonë.

Video e mëposhtme është një review e detajuar mbi modelin në fjalë.

Ju ftojmë t’a ndiqni!

https://www.youtube.com/watch?v=wP5z2cJ5aqk

Share with: