No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Pas publikimit të një fotoje se një Challenger Hellcat do të jetë së shpejti më shumë se i dukshëm në rrugët e Shqipërisë, menduam se të diskutonim pak më tepër për këtë makinë, do ja vlente.

Kështu, vjen një test “kokë më kokë” midis Challenger dhe nje Chevrolet Corvette Grand Sport.
Në fakt ato janë pak të ndryshme nga njëra-tjetra, të dyja prezantojnë shpirtin amerikan në menyrën më të përsosur të mundshme! Në fakt shifrat e motorrit janë pjesërisht të njëjta. Të dyja janë të paisura me motorr 6.2 litër V8, por motorri Hemi i Challenger prodhon 707 kuaj fuqi kurse motorri LS i Corvette prodhon 460 kuaj fuqi. Nga ana tjetër Corvette peshon rreth 1550kg kurse Challenger rreth 1900kg e cila nuk është një diferencë e vogël.
Le të shohim testin në fjalë!

Share with: