Share with:


Pikërisht, nuk është me një 2JZ poshtë kofanos, gjë e cila është disi e çuditshme duke qënë se motori është aseti më i vlefshëm i kësaj makine.

Kanali i youtube, Nugget Garage në Australi, ka kaluar shumë kohë me një Toyota Supra të gjeneratës së 4 duke instaluar në të një 1UZ-FE V8 Turbo, motor i cili gjendet tek Lexus LS400. Pas shumë mundimesh ata arritën ta vinin në punë dhe resultatet duken fantastike.

Pas disa provash në dyno, makina arriti të prodhonte plot 672 kuaj fuqi, pothuajse dyfishin e një Toyota Supra stock, kur dilte nga fabrika. Jo keq.

Share with:


protire