Share with:


Mercedes mbahet si nje marke makinash me shume modele klasike,dhe nje nga keto eshte dhe 190E 2.5-16 Evo II,I vitit 1990.Jo vetem qe kjo eshte nje nga makinat me te rralla te Mercedes te asaj kohe,por makina ne fjale ka vetem 885 milje,gje e cila e ben mjafte te vecante dhe te kushtueshme.Mercedes ka prodhuar vetem 502 modele te ketij lloji,dhe kjo ja rrit vlerat akoma dhe me shume makines.Me nje motor 2.5 litersh me 4 cilindra,makina prodhon 235 kuaj dhe gjithashtu ka nje bodykit aerodinamike.Makina mendohet te kapi nje vlere prej 235 mije dollaresh.

landscape-1470835301-1990-mercedes-benz-190-evolution-ii-side

gallery-1470837324-1990-mercedes-benz-190-evolution-ii-dash

gallery-1470837611-image-thumb-4

gallery-1470837767-image-thumb-5

Share with:


protire