No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Nje Mercedes ndryshe nga te tjeret e quajtur si “Hot Rod”,per shkak te torkut qe ka,Edition 1 eshte nje makine shume e vecante.Duke filluar nga 162.800$ ne kete makine nuk perfshihet vetem torku,pasi komplet pamja e makines pra bodykiti ndryshon duke e bere makinen keshtu shume agresive dhe me aerodinamike si dhe ngjyra nderyshon gjithashtu.Per sa I perket motrrit,nuk ka ndryshime.Makina ka te njejtin motor 4.0 liter V8 I cili prodhon 502 kuaj dhe 700nm tork.Nje Mercedes vertet I cmendur.

Share with: