No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Porsche ka prezantuar Panamera Sport Turismo concept,per te treguar se sa super inteligjente dhe eficente,teknologjia e ecjes se makines mund te duket ne dizajnin e se “nesermes”.Panamera Sport Turismo,bashkon gjeneraten me te re te hybrid drive,me ide te reja per nje trup sportiv concept revolucionar.

Gjithashtu,Porsche ka kombinuar performancen e saj me praktikalitetin e perditshem. Padyshim nje concept shume revolucionar nga Porsche. Per momentin modeli mbetet thjesht 1 koncept por nga historia kemi mesuar qe Porsche e mban fjalen dhe nuk ben shaka me prezantimet e veta!

Porsche-Panamera-Sport-Turismo-Concept-rear-three-quarters

Porsche-Panamera-Sport-Turismo-Concept-front-three-quarters-2

Panamera-Sport-Turismo-15

Share with: