No apps configured. Please contact your administrator.
No apps configured. Please contact your administrator.
A password will be e-mailed to you.

Share with:


Disa vite pas vdekjes tragjike të Giorgi Tevzadze, shoferit të famshëm Gjeorgjian me makinen e tij BMW M5 E34, i cili humbi jetën në një aksident rrugor, një tjetër duket se po përpiqet t’i ngjajë!

Këtë rradhë dikush tjeter, me një BMW M5 E60 na tregon çmendurinë e tij dhe rrezikun që ai i kanos vetes dhe përdoruesve të tjerë të rrugës, duke kryer performanca sa impresionuese, aq edhe jo të duhura.
Ndryshe nga paraardhësi i tij, ai përdor një rrugë të gjerë me disa korsi, por që pavarsisht kësaj, përsëri nuk ësht e lehtë. Duke u kthyer pak prapa në kohë kujtojmë se Giorgi përdorte shpesh rrugë brenda qytetit, ku patjeter, shkalla e vështirësisë është më e lartë.
Mbi të gjitha, këto video, thjeshtë duhen parë dhe do të ishte jo etike e jo ligjore, për të kryer veprime të tilla në rrugë.

Share with:


protire