Share with:


Të ngasësh makinën në dëborë pavarsisht se për disa është një nga gjërat më të bezdisshme përsa i përket vështirësisë, për disa është kënaqësi më vete.

Development driver i McLaren, Kenny Brack, së fundmi provoi të ngasë një McLaren 570S, diku larg, rreth 300km larg nga rrethi arktik (pika më veriore e globit), aty ku dëbora dhe akulli janë të përjetshme.
E gjithë kjo duket si një aventurë e bukur vetëm për faktin se vend për të cilën bëhet fjalë ndodhet në një largësi të tillë, e jo më detajet e tjera si një 570S e cila, është vlerësuar së fundmi si një nga makinat më të mira dhe pikante të vitit që po lëmë pas.
Pamjet vijojnë si më poshtë:

Share with:


protire