Share with:


Për shumë njerëz, M5 E39 është M5 më unike e prodhuar ndonjë herë. Disa të tjerë thonë se është E60 me motorrin V10.

Por mbi të gjitha, vlen për t’u përmendur fakti që BMW kurrë nuk ka dështuar në të ndërtuarit një BMW M5 jo të dedikuar për adhuruesit dhe të apasionuarit e “piperit gjerman”. E quajmë kështu sepse M5 gjithmonë ka qënë një makinat sedan më të arrira të momentit, gjatë gjithë historisë së saj 32 vjeçare që nga viti 1985.
Technica Motorsports, një kompani e vendosur në Atlanta të USA, ka ndërtuar këtë M5 E39 me trup të fryrë (wide body) dhe me një motorr 2JZ i aftë të prodhojë 800 kuaj fuqi.
Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme.

Share with:


protire