No apps configured. Please contact your administrator.
No apps configured. Please contact your administrator.
A password will be e-mailed to you.

Share with:


Çdokush ka nevojë për pak Supra në ditët e tyre. Toyota Supra mund të jetë ndër makinat më të përmendura japoneze, dhe jo pa shkak. Ajo ndër vite ka marrë forma te ndryshme, por pavarësisht gjeneratës, mbetet një makinë perfekt dhe zhurma që ajo lëshon është unike.

Kjo video nga statesidesupercars në youtube do ju kënaqi me bashkimin e këtyre pamjeve nga Toyota Supra në Nurburgring, qofshin ato stock dhe të modifikuara. Shumë Supra Mk4 dhe disa të gjeneratës të fundit. Ngrini zërin dhe shijoni videon.

Share with:


protire