Share with:


Çmimi i tyre është thuajse i përafërt, me një diferencë, e cila është më e vogël se sa diferenca që ato kanë nën kofanot e tyre.

Rimac Concept One kushton $980.000 kurse Bugatti Veyron $1.500.000. Rimac fuqizohet nga një motorr elektrik, kurse Bugatti, nga ai i njohuri W16 8.0 liter quad-turbo.
Rimac është një kompani relativisht e re nga Kroacia, e themeluar nga Mate Rimac. Ai në fillim kishte një BMW E30 me të cilën garonte, e pasi motorri i saj u prish, ai vendosi ta konvertonte atë në elektrike. Kjo tërhoqi vëmendjen e publikit e mbi të gjithë të investitorëve me ndihmën e të cilëve ai arriti të themelonte kompaninë që mban mbiemrin e tij.
Kroacia dhe Shqipëria…kaq afër e kaq larg…

Share with:


protire