No apps configured. Please contact your administrator.
No apps configured. Please contact your administrator.
A password will be e-mailed to you.

Share with:


Të dyjanë unike, por në fakt, njëra prej tyre qëndron në majën e Everestit të makinave sportive ndër vite.

Nissan Skyline R34, është ikona e adoleshencës së çdo 15 vjeçari e më sipër, pas debutimit të saj si fillim në filmin Fast & Furious, dhe me vonë e gjetur edhe në shumë filma të tjerë, postera, e pak më vonë, në video në YouTube.
Nga ana tjeter Mercedes C63 AMG W204 ishte për kohën e saj një nga makinat më të nxehta të momentit, dhe, edhe sot ajo vazhdon të jetë goxha e preferueshme në rradhët e entuziastëve.
Pavarsisht se një garë midis tyre është tepër interesante dhe ne e kemi një, fati i keq është se nuk kemi të dhëna numerike për performancën e secilës prej tyre!
Megjithatë, pamjet ja vlejnë të shijohen!

Share with:


protire