No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Agjensitë e parashikimit të motit kanë lajmëruar së fundmi për një ulje të konsiderueshme të temperaturave në vend, të cilat pritet të shkojnë në -12 gradë celcius.

Kështu, menduam të ndajmë me ju një video ilustruese e cila flet për rreziqet e të dhënit të makinës në dëborë.
Këto aftësi, janë më të theksuara zakonisht tek shoferët e rinj dhe pa shume eksperience, si edhe tek ata shoferë të cilët jetojnë në zona me mangësi të madhe të rënis së dëborës siç mund të jetë Tirana, Durrësi, apo Fieri. Kryesisht, zonat e ulët mbi nivelin e detit.

Share with: