Share with:


Motori V8 me dy turbo 4.0L i C63s është ndër të paktët motor të atyre viteve që kanë shurmë fantastike direkte nga fabrika. Por sigurisht sistemet e marmitave aftermarket janë gjithmonë një hap më para. Sidomos këto nga Akrapovic, që kombinuar me C63s Coupe Edition 1 na falin ca nga zhurmat më të bukura nga një makinë sportive. Ato nota të larta dhe kërcitjet duken sikur dalin nga ndonjë makinë e garave GT3.
Ngrijeni zërin në max dhe shijojeni.

Share with:


protire