Share with:


Një Nissan Skyline R32 GTR I branduar nga Calsonic është një nga arsyet pse R32 u pagëzuar me pseudonomin Godzilla në histori. Me motorin RB26DETTme 650 kuaj posht kofanos që e dërgonte fuqinë në të 4 gomat, ai dominonte garat në kohën e vet, por edhe sot e kësaj ditë është një makineri që duhet konsideruar. Zhurma që ai lëshon është thjeshtë marramëndëse.

Kjo makinë u testua kohët e fundit në eventin e Goodëood Speedëeek në Mbretërinë e Bashkuar, dhe nga pamjet nga Brenda kabinës duket që është akoma në top formë si në performancë ashtu edhe në tinguj.

Share with:


protire