Share with:


Tiranë – Masa ndëshkimore për shoferët që nuk vendosin rripin e sigurimit do të rritet. Duket se ky do të jetë propozimi më i fundit që do të dërgojnë drejtuesit e policisë rrugore në institucionet kompetente. Forcat e Policisë së Qarkullimit Rrugor ushtruan dje kontrolle në disa nga akset kryesore të Tiranës, duke marrë masa administrative për të gjithë ata drejtues mjetesh që janë kapur me shkelje të rregullave të qarkullimit, kryesisht për mosvendosjen e rripit të sigurimit dhe konsumin e alkolit. Sipas te dhenave jozyrtare thuhet se gjoba do te arrije shifrat nga 5000 deri ne 15000 leke me komision, pritet te hy ne fuqi muajin e ardhshem.

policia2

Share with:


protire