Share with:


I jemi referuar shpesh për të treguar gjerat negative, por në fakt, pak jemi interesuar të njohim rreth tyre.

Çeçenia, është krahina famkeqe e Rusiseë e ndodhur në skajin më lindor të Europës, pranë Gjeorgjisë, Kaukazit verior, dhe në perëndim të detit Kaspik.
Ata janë definicioni (të paktën Shqiptar) i njeriut të keq e të pa qytetëruar, por pavarsisht fjalëve tona, duket se ata bëjnë një jetë goxha të mirë dhe zotërojnë goxha pasuri.
Kryesisht në lindje të Europës, ashtu si edhe në Shqipëri e në vendet e tjera të Ballkanit, dasmat kanë një rëndësi shumë të madhe në kulturën e vendeve, dhe njerzit nuk ngurojnë të shpenzojnë shuma të mëdha parash për këtë ditë të shënuar.
Pikërisht, fakti dy subjektet e mësipërme, kanë lidhje të drejtpërdrejtë me atë të cilën ne duam të paraqesim.
Ndiqni videon e mëposhtme për më shumë:

Share with:


protire