No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Shoferët e pabindur janë padyshim një nga “makthet” më të mëdha të policise.
Jemi mësuar shpesh teksa rastet e tilla (kryesisht në Amerikë) ti shohim për minuta me rradhë, e ndoshta edhe me orë, derisa i dyshuari nuk mundet dot më t’i bëjë ballë policisë. Mbarim karburanti, përplasije me objkete të tjera, shpim gome, e shumë të tjera janë rastet të cilët e bëjnë atë të vihet në një situatë akoma edhe më të vështirë.
Por së fundmi, policia amerikanë ka testuar një shpikje të re e cila do t’i ndihmojë ata t’i japin fund ndjekjeve shumë më shpejt dhe duke kursyer shpesh edhe jetë të pafajshme njerëzish. Në dukje tepër primitiv, rezultatet duket se janë doxha pozitive.

Share with: