No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Ishin vitet e arta të Grupit B ato të cilat nxorrën në pah fuqinë e vërtetë të Audi!

S1 Quattro, është makina e parë ndoshta që i vjen në mend çdokujt i apasionuar pas viteve të arta të motorsportit.
Ajo u prodhua për vite rradhazi, nga viti 1985 në vitin 1986, por kjo mjaftoi që ajo të linte gjurmë në historinë e automobilizmit botëror.
Walter Röhrl, është një nga personat që bëri të mundur që kjo makinë të arrinte në nivelet më të larta të motorsportit të kohës, e që ende vazhdon të na impresionojë së tepërmi!
Video e mëposhtme, është një përmbledhje e disa momenteve epike me protagonist mjetin në fjalë!
Fatkeqsisht, janë të paktë ata të cilët me të vërtetë e kuptojnë se ç’vlera ka kjo makinë dhe ato vite të autosportit!

Share with: