Share with:


Audi, gjigandi gjerman, nuk është i preferuar vetëm në Europe, por edhe në Amerike, e më gjerë.

USP Motorsports, ka modifikuar një Audi B5 S4, me motorr VR6 Turbo, e aftë të prodhojë mbi 1200 kuaj fuqi.
Motorri VR6 është një nga motorrët stock me fuqi më ulet. Konkretisht 2.8 liter, me 172. Por potenciali i këti motorri, është impresionues. Duke i vënë turbo, dhe disa modifikime të tjera të vogla, ai është i aftë të prodhojë rreth 300-320 kuaj fuqi, e USP motorsport ka arritur në mbi 1200 kuaj fuqi.
Audi i tyre S4 arriti të vendosi një rekor të ri në FixxFest 13, me një kohë 1/4 milje për 8.89 sekonda.
Për më shumë, shihni videon e mëposhtme.

Share with:


protire