Share with:


Dita e sotme është lyer me vaj dhe gjak teksa një aksident i tmerrshëm ka ndodhur në një nga rrugët më të populluara në Tiranë. Pikërisht në rrugën Ismail Qemali, tek ambasada italiane.

Mjeti Skoda ka hyrë në kryqëzim me drejtim Liceu Artistik-Kryeministria. Mjeti i BMW e ka patur drejtimin nga Piramida për Stadium, duke e shtyrë rreth 30 metra, aq e forte ka qene goditja. Nje tmerr ne mes te qytetit. Për pasoja rruga ka mbetur e bllokuar për të paktën 1 orë. Shihni pamjet për më shumë.

Share with:


protire