Share with:


Ndoshta një nga videot më të bukura në youtube.

Quattro njihet si një nga sistemet më të mira all wheel drive në historinë e automjeteve. Ato mbahen për sisteme preçize dhe brutale të cilat e kanë treguar veten ndër vite që nga fillimet e garave rally.

Por absolutisht askush nuk i mendon ato si sisteme të përshtatshme për të bërë drift. Të paktën ata që nuk kanë parë këtë video. Përveç një sistemi preçiz awd, videoja tregon që quattro mund të jetë dhe qejf. Ju ftojmë ta ndiqni videon dhe pjesët e tjera në vazhdim.

Share with:


protire