Share with:


Nëse kemi patur mundësinë të ngasim sikur 2 makina të ndryshme, padyshim që një nga ndryshimet më të mëdha që vëmë re është kambio.

Manuale apo automatike, të gjitha llojet e kambiove kanë specifikat e tyre. Disa janë goxha të rehatshme në trafikun e qytetit, disa të tjera janë shumë të shpejta në pistë, disa janë të përshtatshme në çdo lloj situate. Disa janë aq mirë të projektuara, sa edhe fanatikët e makinave, ose ndryshe “manjakët e kambios manuale” shpesh e harrojnë zakonin dhe përfshihen tërësisht me momentin.
Në videon e mëposhtme përmenden 5 nga kambiot më të mira të viteve të fundit.
Ju ftojmë t’a ndiqni!

Share with:


protire