Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Tre shqiptare,kane qene protagonistet e nje show te vogel,qe ata kane dhene ne nje tunnel ne Monaco.Nje Ferrari 458 dhe dy McLaren 12C,kane qene makinat te cilat shqiptaret nga zvicra,kane zgjedh per udhetimin e tyre.Dy McLaren 12C,kane ndaluar ne tunel per te dhuruar nje “show me fishekzjare”.Edhe pse te nxjerresh flake nga marmita eshte dicka e bukur dhe e lezetshme,eshte e demshme per xhepin pasi benzina harxhohet shume shpejt.

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest