No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


U prezantua si dizanj për herë të parë në vitin 2012, e ndarë në 3 kompani, dhe ngelet një nga të vetmet makina me të vërtetë JAPONEZE!

Toyota, Subaru, dhe nën-brand Scion, pjese e Toyota, të treja ofrojnë këtë makinë e cila definitivisht do të bëhet një legjendare klasike në të ardhmen.
Duke shfrytëzuar nga platforma thuajse perfekte e kësaj makine, ajo është përdor për të gjitha tipet e garave.
Është tashmë një nga makinat më të modifikuara, dhe nuk kishte se si të shpëtonte pa një ENGINE SWAP kaq unik.
Makina në fjalë, prodhon 1210 kuaj fuqi nga motorri 2JZ, por i quajtur 1.5JZ nga pronari i makinës.
Vazhdimin e historisë mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.

Share with: