No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Mate Rimac, 28 vjeçari nga Sveta Nedelja e Kroacisë themeloi kompanine e cila mban mbiemrin e tij në vitin 2009.

Qëllimi i tij kryesor ishte të ndërtonte makina elektrike me performancë të lartë. Fillimisht, ai konvertoi makinen e tij, nje BMW E30, në totalisht elektrike dhe kjo i dha atij goxha ndihmë ne arritjen e një qëllimi më të madh. Zhurma që shkaktoi ky krijim në atë moment, bëri qe interesi i mediave dhe i investitorëve te ndryshëm të rritej.

27201240923_16ea6cf04f_k

Kështu, në vitin 2013, prezantohet Rimac Concept One. Midis Janarit të vitit 2013 dhe tetorit të vitit 2014, 8 makina të tilla janë shitur.

Video e mëposhtëme, është rasti më i mirë dhe i pastër se sa shumë kjo kompani ka arritur të bëjë. Një garë kundër Porsche 918, një prej makinave më të nxehta të momentit, do të ishte prova më e mirë të.

Share with: