Share with:


Projekti BLOODHOUND,eshte nje projekt I fokusuar rreth nje “makine”,e cila eshte e furnizuar dhe fuqizuar nga motorr reaktive dhe rrakete.Ky projekt Internacional,eshte me shume nje projekt edukative,I cili ka si detyre kryesore te frymezoje gjeneraten e re te shkencetareve dhe inxhiniereve dhe te ndaje kete aventure,me audiencen e gjere mbare boterore.Mbi 7000 shkolla nga e gjith bota kane shprehur deshiren per te marr pjese ne kete projekt.Deri me tani,nuk dime asnje shkolle shqiptare te jete e perfshire ne kete projekt.Perse jemi kaq mbrapa ne kete lloje fushe?

Share with:


protire