No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Ndonjë herë janë të tepruara, ndonjë herë janë të vërteta, ndonjëherë janë shumë false.

Steriotipet! Një nga “njollat” më të bukura të shoqërisë njerzore, shpesh janë goxha të gazmore kur trajtohen si duhen, dhe vecanërisht ato që lidhen me makinat.
Sot e kemi fjalën për shoferët a makianve Audi. Kompania gjermane është e njohur për prodhimin e makinave serioze dhe me prezencë në rrugë, dhe shpesh, të përzgjedhura nga persona me pushtet e pozitë të rëndësishme në shoqëri.
Por shumë prej tyre, ndodh që shpesh të bëhen pjesë e situata komike, të cilat, të përgjedhura me kujdes më poshtë, në formë gazmore, tregon se pse shoferët e kësaj marke, kanë reputacion të keq.

Share with: