No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Malet, fshatrat larg qyteteve, rrugët me shum pak lëvizje, janë disa nga vendet më perfekte për të kaluar disa momente të bukura, dhe për të shijuar makinën.

Në Europë, pika më e lartë e asfaltuar është një vend në Francë, rreth 120km larg nga Nice, e quajtur Col de la Bonette.
Lartësia e ksaj pike është 2802 metra mbi nivelin e detit, dhe rruga për të shkuar deri në këtë pikë është e frikshme, por tepër interesante e cila të motivon të vazhdosh.
Franca, Gjermania, Italia, Zvicra etj janë tepër të njohura për relievin e thyer dhe një nga destinacionet më të bukura për aktivitete të tilla.
Më poshtë vjen një reportazh i plotë se si është eksperienca e lartpërmendur:

Share with: