Share with:


Pak dite me pare ne autostraden Tirane-Durres, eshte ndaluar mjet qe shkelte rregullat e qarkullimit.Sic duket dhe ne video, mjeti tip opel I cili drejtohej nga nje djale I ri, ka qene duke levizur me shpejtesi te larte duke mos rrespektuar rregullat e qarkulimit, dhe duke vendosur mjetet e tjera ne rrezike.Kur i riu eshte ndaluar, eshte konstatuar se mjeti ka qene i pa kolaoduar, dhe shoferi ka qene pa rripe sigurimi.I riu ka qene ne dijeni te ktyre shkeljeve, dhe I eshte drejtuar policit: Cfare te detyrohem?Si penalitet atij tashme I eshte hequr patenta, dhe do te dale ne komision per gjoben qe duhet te paguaj.

Share with:


protire