Share with:


Aksidente dhe mjaft dalje nga pista ne pisten e rrezikshme te Krujes, nje aksident qe per pak sa nuk i ka kushtuar jeten sot ne “Trofeu Skenderbej – Kruja Hillclimb 2016”
Piloti Bardhyl Canolli me BMW M3 e36 humbi kontrollin ne nje pjese mjaft te rrezikshme duke u perplasur frikshem me nje nga shkembinjt anesore, makina pesoi deme fatale por piloti shpetoi vetem me kembe te thyer dhe plage te tjera te lehta fale hekurave mbrojtes, rezultatet e gares dhe informacioni te tjera shum shpejt ne Speedhunters.Al

14330172_1325763007464197_6185100091145804745_n

_mg_4641

_mg_4637

_mg_4634

_mg_4633

_mg_4632

_mg_4630

img_3153

img_3157

Share with:


protire