No apps configured. Please contact your administrator.
No apps configured. Please contact your administrator.
A password will be e-mailed to you.

Share with:


Ky nuk një debat se cila është më e mirë apo kush të jep më tepër emocion.

Është vetëm një video ilustruese e cila tregon se si një kambio e thjeshtë manuale apo automatike funksionon dhe diferencat kryesore midis tyre.
Kësaj rradhe, do t’i futemi më në brendësi dhe më tepër nga ana mekanike se si këtë dy kambio kryejnë veprimet. Me pak fjalë, do të kuptojmë pak më tepër se çfarë ndodh në të vërtetë kur ne i japim një makine.

Share with:


protire