Share with:


Më pak se 6 muaj na ndajnë nga premiera e Fast & Furious 8, dhe pikërisht, tani është koha për të bërë pak “nxemje”.

Së fundmi, në YouTube është postuar një video zyrtare kur bëhet një hyrje e trailer-it të filmit, i cili pritet të dali së shpejti. Kjo vjen disa muaj pas një video tjetër të postuar në muajin gusht me shum♪7 detaje mbi filmin i cili, ndër vite e ka ndryshuar pak (sa shume) përmbajtjen e tij.
Fast & Furious 1, 2 dhe 3, ishin filmat të cilët krijuan audiencen fillestare të kësaj sage, e cila aktualisht është më tepër një film aksion me makina pikante e sportive, se sa një film i dedikuar për makinat.
Humbja e Paul Walker i dha një goditje të fortë të gjithë industrisë, e për më tepër stafit të filmit në fjalë që tashmë, me një person më pak, i duhet të mbajë gjallë atë çka mbetur nga filmi ynë i preferuar i viteve 2000-2005!

Share with:


protire