No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Te githe e njohim kete makine dhe te gjithe e dime se luksi dhe komforti qe kjo makine ofron,eshte I pabesueshem.Kjo makine nuk ka performance,nuk eshte sportive dhe ne na pelqen kjo gje.Edhe pse shume njerez ne boten e makinave e krahasojne pafund me BMW,Rolls Royce eshte univers me vete.Shume makina te tjera bejne te pamunduren per te ofruar ate qe Rolls Royce ofron,por perseri mbetet e pamundur.Nje gote vere e kuqe,do te shoqerohej shume mire me kete video.

Share with: