No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Disa kuriozitete per makinat e reja te policise qe do te patrullojne rruget e kryeqytetit.

Ato jane me emetime CO2: 0gr/100 km dhe 100%elektrike.

Me rreth 150 leke energji elektrike makina pershkruan 100 km.

Me intervale me te gjata ndermjet sherbimeve periodike si edhe kosto shume te ulet mirembatjeje (pasi motori elektrik nuk perdor vaj).

Blloku i baterive per keto mjete vjen me 8 vite garanci.

Bateria karikohet nga 0% ne 80% per 30 minuta.

14495380_763139800491385_6177355025124610872_n

14611130_763139813824717_403111389858438831_n

14570277_763139827158049_4947695303902720728_n

14572809_763139843824714_2006703123266840910_n

Share with: