Share with:


Në autostradën për Prishtinë – Podujevë janë aksidentuar dy vetura derisa ishin duke bërë gara. Burime jozyrtare bejne te ditur se 2 veturat M3 V10 dhe R32 V10 kane qene duke garuar mes tyre po nje problem ne makinen BMW ka bere qe ajo te humbase drejtimin dhe te perplaset me bordurat mbrojtese, vetura Golf ka shpetuar per milimetra nga aksidenti, behet e ditur se pavarsisht goditjes se rende shoferi M.G. Eshte ne gjendje te mire shendetsore dhe jasht rrezikur per jete. Kto dy vetura jane te njohura ne Kosove e me gjere per garat mes tyre dhe shpejtesite ekstreme, perkatesisht BMW M3 e36 e fuqizuar nga 1 motorr V10 nga M5 E60 dhe Volkswagen Golf fuqizuar nga V10 Audi RS6. Sipas ligjit këto gara janë të ndaluar në Kosovë dhe policia ka marre masat perkatese.

11224651_607358839414450_844607892878438121_o

12803258_1250959408247639_8208497790089646736_n

14550892_10207456450473714_2128728497_o

Share with:


protire