No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Ne shqiptarët reagojmë ndryshe nëse shefi na e bën shumë për borxh. E keni menduar ndonjë herë të hakmerreni ndaj shefit tuaj, i cili për muaj me radhë nuk ju ka paguar! Dhe… në çfarë mënyre do të hakmerreshit?!

Ja çfarë i ka bërë një emigrant shqiptar në Zvicër, shefit të tij.

Punëtori shqiptar në Zvicër, ka shtypur makinën e shefit të tij, pasi ai nuk i paguante rregullisht pagën mujore. Lajmi ka pasur aq shumë popullaritet sa që është përhapur në të gjitha faqet zvicerane të internetit, ku duket videoja gjatë momentit se si shtypet makina e tipit “Mercedes Benz” me një buldozer.

Mediat kanë thënë se kështu ndodh kur pronari i një kompanie nuk i paguan pagat me rregull, ndërsa i bën presione punëtorëve gjatë orarit të punës.

Mediat në Zvicër ende nuk kanë bërë të ditur identitetin e emigrantit shqiptar, i cili është progatonist i kësaj ngjarje.

shqip

Share with: