Share with:


Duhen 100.000 dollarë për të ndërtuar një nga këto makina me 424 kuaj fuqi, por më vonë mundet edhe të reduktohet kjo kosto me 30.000 dollarë
Çfarë të bëni kur Caymani juaj prish motorin me gjate pistona “flat-six”? Normalisht i bie të gjejmë një motor të ri tek Porsche, e drejte! Por pas disa llogaritje del me mire të krijosh diçka inovative dhe me më shumë potence, si? Duke përdorur motorin e Ford’s Coyote V8.
Ndërtuar për një klient privat nga Limitless Motorworks në Florida, Caymani V8 përmban motorin 14,000 dollarësh prej alumini që çon 424 kuaj fuqi dhe 364 ft.-lb tek rrotat e pasme. Disavantazhi të patarit një qendër rëndese më të lartë ne mes në krahasim me motorin “flat-six” minimizohet nga një suspancion i graduar , ndërsa kamio mbetet ajo e Porsche me gjashtë shpejtësi. Limitless që punoi për ndërtimin e këtij mjeti gjithashtu i shtoi sistem timoni elektrik nga një makinë gare Lamborghini Gallardo GT3 dhe kështu u përfundua kjo vepër arti.
Disavashtazhet? Duke veçuar çmimin, në kabine ka më pak vend për këmbët dhe më shumë nxehtësi, kondicioneri nuk është hequr. Është shume e zhurmshme për ta ngarë si një makinë normale për te shkuar ne pune. Gjithashtu me një peshe 3050 lbs është tmerrësisht më e shpejte seç duhet… Në ketë rast me qe Porsche nuk do të ndërtoje një V8 911 atëherë improvizohet me një Cayman të dorës së dytë.

Share with:


protire