Share with:


Të blesh një makinë, është një zgjedhje e vështirë për të gjithë.

E vështirë jo vetëm prej faktit se duhet gjetur makina e duhur, por, edhe se ndonjëherë, nxitohemi të blejmë një makinë pa ditur se sa do të na kushtojë ta mirmbajmë atë.
Kjo histori komplikohet akoma më tepër kur bëhet fjalë për makina sportive apo luksoze, të cilat, kërkojnë shumë më tepër para e kujdes.
Gomat kushtojnë më shumë, karburanti kushton më shumë (sepse zakonisht nuk janë makina ekonomike), frenat kushtojnë më shumë, siguracioni etj.
Por le të futemi më në detaje dhe të flasim me shifra konkrete për një Mercedes AMG GT-S të modifikuar nga RENNTEC.

Share with:


protire