No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Një Ford Focus është më shumë një makinë daily sesa një makine piste. Por ky Focus i ndërtuar nga Cosëorth është ndryshe, me motor dhe kamio sekuenciale nga Cosëorth e kthejnë këtë Focus në një përbindësh drag-u.

Siç i thonë amerikanët, ai është pikërisht një sleeper, pasi në pamje të jashtme nuk ta jep përshtypjen e një makine të shpejtë apo diçkaje jashtë normales, por në brendësi është krejt e kundërta. Motori që e fuqizon është një 4 pistonsh në linjë i montuar për së gjati, duke dërguar fuqi në të katërta gomat nëpërmjet një transmisioni sekuencial.

600 kuajt e tij e ndihmojnë të arrijë kohë të tilla si 11 sekonda në 402m, gjë e cila e rregjistuar në pistën e Santa Rod në Britaninë e madhe. Ndiqni videon përmbledhëse.

Share with: