Share with:


Videoja e fundit nga youtuberi i famshëm, TheStradman, është diçka ndryshe. TheStradman, i cili bën video të tipit vlog me koleksionin e tij të supermakinave, kësaj here ka vendosur të testojë GTR e tij duke e nxjerr në një garë top speed dhe acceleration me një helikopter, nga ata prej vërteti.

TheStradman njihet për videot e tij të çmendura dhe të pazakonta, ndaj ka dhe plot 2.93 milion subscribers duke u renditur ndër të parët në youtube për kontent makinash. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon.

Share with:


protire